VELJKOVA VERENICA JE PRE PET GODINA IZGLEDALA  DRUGAČIJE i bavila se OVIM: Da li je prepoznajete? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKOVA VERENICA JE PRE PET GODINA IZGLEDALA DRUGAČIJE i bavila se OVIM: Da li je prepoznajete? (FOTO)

Ogromna promena.

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović sutra će izgovoriti sudbonosno "da". Svadba decenije održaće se u jednom luksuznom hotelu, a pre toga će svatovi otići po mladu u njen rodni grad Titel.

Iako će sutra postati supruga Veljka Ražnatovića mnogi nisu znali da je Bogdana 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

❤️ pic.twitter.com/Yq4RuLfnMW

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogdana Rodic (@bogdanarodic6) February 19, 2015

2015. godine sa ekipom Radivoj Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik. Nosila je dres sa brojem 17.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.