Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO NIJE MOGAO DA ODOLI: Na putu do plaže zakočio i STRASNO poljubio Bogdanu, a kad vidite zašto, biće vam sve jasno! (VIDEO)

Veljko Ražnatović je na odmoru sa svojom devojkom Bogdanom Rodić i na društvenoj mreži Instagram objavljuje zajedničke fotografije. Vejko je sa devojkom otputovao na Kipar gde Ražnatovićevi imaju kuću. Na putu ka plaži, Ražnatović i Bogdana strasno su se zagrlili i poljubili, a u videu se vidi kako su raspoloženi za dobar provod. “Ovde je The post VELJKO NIJE MOGAO DA ODOLI: Na putu do plaže zakočio i STRASNO poljubio Bogdanu, a kad vidite zašto, biće vam sve jasno! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.