VELIKI ŠOK! Osmakčić i Stanija ZEJDNO? Procurio snimak koji dokazuje u kakvom su odnosu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 10:15

VELIKI ŠOK! Osmakčić i Stanija ZEJDNO? Procurio snimak koji dokazuje u kakvom su odnosu (VIDEO)

Šta ovo znači?!

Marko Osmakčić ne prestaje da iznenađuje javnost povodom skandala koji j dalje traje, a vezan je za njegovo učešće u rijalitiju Zadruga.

Marko je na stubu srama zbog morbidne prevare da mu je otac preminuo samo kako bi ga izvukli iz Zadruge gde se suočavao sa, očigledno situacijom kojoj nije dorastao, a to je trudnoća devojke sa kojom je bio u vezi u rijalitiju.

Marko je posle bekstva iz Zadruge aktivan na društvenim mrežama, a podršku dobija od određenog dela publike. Ipak, ono što je sve iznenadilo jeste to što je sada objavio video iz muzičkog studija i po svemu sudeći najavio duet sa Stanijom Dobrojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.