VELIKI ŠEF POSLAO VAŽNO PISMO! Njih dvoje dobili su VREDNU NAGRADU - Zadrugari pozdravili ODLUKU aplauzom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 14:24

VELIKI ŠEF POSLAO VAŽNO PISMO! Njih dvoje dobili su VREDNU NAGRADU - Zadrugari pozdravili ODLUKU aplauzom

Zaslužili su pobedu!

U subotu je održana "Đuskovizija", a zadrugari su se potrudili da oduševe publiku i žiri. Kako su voditelji te noći najavili, danas u podne je doneta odluka ko je pobednik na Jutjubu sudeći prema pregledima. Veliki šef poslao je važno pismo i obavestio zadrugare ko je odneo tu titulu i osvojio vrednu nagradu.

Marko Janjušević Janjuš je uzeo pismo i okupio zadrugare oko crnog stola i krenuo da čita.

- Dragi zadruagri nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da ste se lepo proveli tokom Đuskovizije. Pre svega da čestitamo svima na trudu i zalaganju. Sada je vreme da proglasimo pobedu na Jutjubu i da saznate ko ima najviše pregleda. Na Jutjubu najviše pregleda, 814.000 imaju Fran i Paula. Njih dvoje su na poklon dobili hemijsko čišćenje i tri dana obroka po izboru. Čestitamo još jednom, pozdrav Veliki Šef! - pisalo je u pismu.

Nakon čitanja pisma, zadrugari su aplaudirali i čestitali Franu i Pauli.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.