VELIKI ŠEF OŠTRO KAZNIO ZADRUGARA: Ovo nije trebalo da izgovori, to se NE TOLERIŠE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ŠEF OŠTRO KAZNIO ZADRUGARA: Ovo nije trebalo da izgovori, to se NE TOLERIŠE (VIDEO)

Brutalno uvredio druga.

Veliki šef jutros je poslao pismo, koje je pročitao ovonedeljni vođa Sani Ibrahimov.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Stefan Milošević bude kažnjen nedeljnim honorarom zbog vređanja na nacionalnoj osnovi - glasilo je pismo.

Bora Santana je ustao da kaže šta ima, a Stefan Milošević se pravdao.

- Mene to ništa ne pogađa. Meni to nije uvreda. Mi smo se juče zezali, sad što je on to rekao, ne znam - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bora.

- To nije na nacionalnoj osnovi, to je tvoja karakterna osobina - govorio je Stefan, a onda je Bora ušao u verbalni sukob sa Filipom Reljićem zbog kutije koju su mu sinoć sakrili.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilozima ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.