VEČERAS U ZADRUZI VANREDNO STANJE: Ni ne sanjaju kakav HAOS im se sprema za SAMO 5 SATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS U ZADRUZI VANREDNO STANJE: Ni ne sanjaju kakav HAOS im se sprema za SAMO 5 SATI!

Evo šta ih čeka.

Miki Đuričić danas u "Zadruzi" slavi rođendan, a kao i svim ukućanima Veliki šef je i pčelaru iz Kupinova priredio slavlje i bogatu trpezu. Žurka povodom rođendana je počela, zadrugari se fino zabavljaju i verovatno ni ne razmišljaju o onome što ih čeka za samo nekoliko sati.

PAR SATI PRE ŠABANOVE POGIBIJE: Jela sam sa njim iz istog tanjira te noći, a onda sam ga upitala... (VIDEO)

Naime, kao što to biva svakog četvrtka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras je na programu gledanje snimaka, a pored pitanja gledalaca i novinara zadrugari se najviše plaše upravo snimaka koji im se puštaju.

Da li će i večeras pokušavati da se opravdaju i sakriju ono što je video milionski auditorijum, videćemo od 23 časa kada emisija krene.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.