VEČERAS NEKO NAPUŠTA BELU KUĆU! Zadrugari će DONETI ODLUKU! Produkcija im pomrsila konce

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 16:28

VEČERAS NEKO NAPUŠTA BELU KUĆU! Zadrugari će DONETI ODLUKU! Produkcija im pomrsila konce

Produkcija ima saznanja ko ima najmanju podršku!

Sinoć se u šestoj sezoni Zadruge, održala emisija "Pitanja novinara" kada su zadrugari sa novinarima pročešljavali najaktuelnije teme u Beloj kući.

Između ostalog, jedna od glavnih tema bio je i zlauak Filipa Cara vanrednim ubacivanjem, koji je poremetio mnoge odnose u rijalitiju.

Međutim, već nekoliko nedelja je produkcija "pomrsila konce" zadrugarima, te ih umesto petkom, sada subotom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekuje emisija "Nominacija" kada će zadrugari birati između potrčaka, Miljane Popović i Uroša Ćertića, koji su ove nedelje izabrani.

Odmah nakon što zadrugari budu izabrali prvog nominovanog, voditelj će u dosluhu sa produkcijom otkriti ko je drugi nominovani takmičar koji će se boriti za opstanak u Zadruzi 6, a koji ima najmanju podršku gledalaca.

Nominovani takmičari će biti u izolaciji do nedelje, gde ne smeju da imaju kontakt sa zadrugarima, odim sa vođom.

Ko će biti nominovan večeras, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.