VEČERAS ĆE GORETI STUDIO! Prvo suočavanje nakon TUČE pred kamerama - TRI NEPRIJATELJA stižu u Šimanovce

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 15:40

VEČERAS ĆE GORETI STUDIO! Prvo suočavanje nakon TUČE pred kamerama - TRI NEPRIJATELJA stižu u Šimanovce

Biće ovo uzbudljiva noć!

Kao i svake noći otkad se završila četvrta sezona "Zadruge", gledaoci će i večeras imati prilike da prilike da prate emisiju "Narod pita". Darko Tanasijević večeras će ugostiti Miljanu Kulić, Mišela Gvozdenovića i Kristijana Golubovića.

Poznato je da Miljana i Mišel godinama već ratuju, a pokušaj pomirenja u "Zadruzi" im je na kraju propao. Nisu se rastali u dobrim odnosima, a šta sada, posle svega što se izdešavalo, misle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno o drugom govoriće večeras u emisiji.

Takođe, Miljana je ljuti neprijatelj i Goluboviću, a žestok momak je zbog sukoba sa njom i diskvalifikovan iz rijalitija. Kristijan se više puta zaleteo na Miljanu, vređali su se, a zatim je žestok momak udario člana obezbeđenja, te je Veliki šef rešio da ga diskvalifikuje zbog toga. Večeras će biti prvi njihov susret nakon ovog incidenta pred kamerama.

S druge strane, Kristijan i Mišel mesecima su bili najbolji prijatelji u "Zadruzi", a onda je pukla tikva - pale su teške uvrede i prozivke, a bilo je reči i da će se obračunati po završetku rijalitija, kao i da će se videti na sudu. Zbog čega im je puklo prijateljstvo i da li su Gvozdenovići i dalje kivni na Kristijana, otkrićemo večeras.

Miljana je juče proslavila treći rođendan sinu Željku, te će večeras otkriti detalje sa proslave. Osim toga, odgovoriće na mnogobrojna pitanja o odnosu sa Lazrom Čolićem Zolom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.