VEĆ SE ZNA POBEDNIK SEDME SEZONE PAROVA?! Ukućani nezadovoljni... Rijaliti se završava?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ SE ZNA POBEDNIK SEDME SEZONE PAROVA?! Ukućani nezadovoljni... Rijaliti se završava?

Odluka je pala.

U vili "Parova" juče održano glasanje "Ko će moći da vodi igru do kraja rijalitija" , a učesnici sedme sezone su izglasali ko će to biti.

Među prvima glasao je Andrija Đogani - Baki B3 koji je imao hvalospev o svom cimeru iz luksuzne vile:

- Kapetan broda je Ivan Marinković, složio se neko sa mnom ili ne, to je moje iskreno mišljenje. Koliko god nekom izgledao da je on negativan ili pozitivan, on kao kapetan ovog broda, ide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kraja sigurno - izjavio je Baki.

Ali je onda objasnio da nije samo jedan vodeći igrač, pa je dodao:

- Posle Ivana tu vidim i Milija, jer on zna kako da igra igru na pravi način, siguran je u svoju priču - rekao je Baki, međutim to nije sve, jer je Bakiju bilo krivo zbog toga, s obzirom da ima još dosta takmičara koji zaslužuju svoje mesto u rijalitiju, pa je dodao:

- Sve dok ne dođe neki ludi naučnik, koji će da skine sa trona Marinkovića i Milija, do tada će oni biti kapetani ovog broda!

Sa druge strane, Elvin Kadrić nije se složio sa Bakijem, pa je rekao:

- Ja se ne slažem sa Bakijem, mislim da oni nemaju glasače, već da su oni još ovu sezonu tu i posle više se neće pojavljivati - rekao je kratko Elvin.

Ko će biti do kraja rijaliti, kome je mesto na tronu?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.