VEĆ POČEO HAOS! Baca tanjire, RAZBIJA, urla, sve pršti! Srča i bes u Zadruzi - uletelo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ POČEO HAOS! Baca tanjire, RAZBIJA, urla, sve pršti! Srča i bes u Zadruzi - uletelo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Ludnica!

Nova sezona rijalitija "Zadruga 3" svečano je otvorena sinoć, a dok su novi takmičari još pristizali, u Imaginarijumu je već počeo haos.

Pevačica Saška Karan razbesnela se kada je videla da su neki od ukućana bacili tanjire pune hrane u sudoperu.

- Šta je ovo!? Ko je ovo ovako bacio? Na šta ovo liči? Ko je natrpao ovoliko hrane, ako ne može da pojede? Ko baca hranu? Je l' ovako radite i kod kuće? Pogledajte kako je ovo lepo spremljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a vi bacate! - vikala je Saška, a onda je demonstrativno počela da razbija tanjire pred kućom.

Dok su je neki smirivali, podršku joj je pružila Jelena Krunić.

- Ma, primadone! Došle prvi put na televiziju, pa se bahate! A za dva dana će da mole za hranu! - govorila je ona. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.