VEĆ NEKOLIKO DANA SU ZAJEDNO! Čorba otkrio ISTINU o Kristijanu i Kristini! Golubović ga ŠČEPAO s leđa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 07:45

VEĆ NEKOLIKO DANA SU ZAJEDNO! Čorba otkrio ISTINU o Kristijanu i Kristini! Golubović ga ŠČEPAO s leđa!

"Štek je pao!"

U toku sinoćnje emisije "Pitanja novinara" jedno od pitanja bilo je postavljeno Milanu Jankoviću Čorbi:"Kako ti komentarišeš odnos Kristine i Kristijana?"

- Sam si rekao da sam javio da je štek pao, i jasno je da je pao jer je viđeno, ja ne znam da li su oni bili tamo i znam da je tamo bio. Kristijanu sam rekao da sma čuo, jer su se zidovi ljuljali, a onda sam ga video i sve mi je bilo jasno! Ja neasmm predstavu jer bio, ali štek je postojao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne znam za koju nameru, ali ne znam šta se desilo i što se njih tiče, oni su nekoliko dana zajedno. Ono moje nepoštovanje prema Kristini, nekome je jasno, a nekome nije, i konstantno su zajedno, ali da se nešto konkretno dešava ne znam i taj poljubac nisam video, ali da su stalno zajedno i da zajedno spavaju to jeste! Ja sam Kristijanu rekao za štek jer samo ja i on znamo, jer i samo neke tajne imamo ali vidim da su jako prisni - rekao je Čorba.

Dok je on pričao, odigrala se i zanimljiva scena kada mu je Kristijan prišao s leđa, uhvatio ga i poručio mu da treba da se ispravi.

- Pao je štek, jer napraviš rupu i uđeš i ja mogu svuda da prođem čak sam bežao iz velikih zatvora! Mi smo montažna zgrada i sramota bi bilo da ja ne nađem izlaz, a ja imam veliki honorar i moram da ga opravdam! - rekao je Kristijan.

- Dare, mene ne zanima šta ih povezuje, jer sam ih ja povezala! Ja ne smem ni da sumnjam da on to ne sme da radi, ali on mene ne može da omete! Meni je previše prisno sve to, ali sam ja dežurni krivac i rekla sam i njemu i rekla sam im da paze šta rade, posebno kada legnu zajedno, jer je napolju strašno i kada sednu jedno pored drugog i sve to boli nekoga ko gleda sve to. On je imao mnogo žena, i trebao bi da bude skener, a sinoć su leželi i bili su prisni, ali mora da shvati da napolju to nije bezazleno i kao ona je njemu neki brat, ali mi je glupo da kažem da li je pala hoklica! - rekla je Nadica.

- Ako nema snimka, nije se desilo! - branio se Kristijan.

- Ja sam pokazao da se ne plašim čika Kikija, ali sinoć posle igre istine otišao sam u pab za picu i svađao se sa Miljanom i posvađao sam se sa Kristinom, i tada sam mu rekao kako mi njegova devojka nije dala picu i ponuda mi je Čorba to rekao i tada sam rekao da sam izjavio u afektu, ali su jako prisni. Jednom sam bio u pabu a oni su bili ispod šanka, ali mislim da nisu ništa imali ali ništa nisam video - rekao je Neca.

- Daleko od toga da mi je ovo smešno, jer mi sve vidimo. Ja sam došla da se sunčam i oni su tamo spavali, izgleda kako izgleda ja tako spavam sa svojim dečkom, i nije mi uopšte smešno jer ne zanm šta se dešaava. Ja znam da od teme sa Čorbom, to se smirilo i nije bilo ništa ali ja sam primetila prisnost - rekla je Rialda.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

KO U NEDELJU NAPUŠTA ZADRUGU? BRANISLAV RADONIĆ BRENDON ILI FRAN PUJAS?

Choices Branislav Radonić Brendon

Fran Pujas

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan Golubović Kristina Spalević Milan Janković Čorba rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.