VATAČINA U GARDEROBERU! Nakon što se pomirila sa Filipom, završila U ZAGRLJAJU GOLOG TOMOVIĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATAČINA U GARDEROBERU! Nakon što se pomirila sa Filipom, završila U ZAGRLJAJU GOLOG TOMOVIĆA

Filip će joj ovo zameriti.

Ivana Šopić je priznala Filipu Đukiću da mu je određene stvari radila u inat, između ostalog je navela i svoju bliskost sa Vladimirom Tomovićem u periodima kada su se oni svađali. Đukića je to izludelo, jer je, kako je naveo, inat nešto što najviše mrzi. Ivana i Filip su danas izgladili svoj odnos nakon emisije "Pitanja gledalaca".

Međutim, kako je ušla u garderober, tako je Vladimir za njom ušao go do pojasa, pa ju je u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trnutku lepo pridržao sa obe ruke oko struka.

Ona se nije ni pomerila, što bi značilo, da je nije iznenadio ovim potezom.

Podsetimo, Iva je nedavno rekla da Vladimir jako ljubomoran, a sad da li je ovo namerno uradio zbog Filipa ili slučajno, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.