Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 13:52

VANREDNO UBACIVANJE - PRODUKCIJA DONELA DRASTIČNU ODLUKU! Večeras se menja TOK ZADRUGE

Sprema se burna emisija!

Večeras nas očekuje emisija, kao i svake subote "Pitanja novinara".

Međutim, produkcija je odlučila izgleda da malo "zabiberi" čorbu zadrugarima, te je najavljeno i vanredno ubacivanje večeras.

Po društvenim mrežama se priča da će možda Maja Marinković i njen otac ući u Zadrugu. Osim njega, David Dragojević je dosta zastupljen u medijima zbog cele situacije sa njegovim bratom Dejanom Dragojevićem i Dalilom Dragojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sa druge strane, mnogo se spekuliše da će u Zadrugu večeras ući Mina Vrbaški, što će teško pasti Filipu Caru, ali i Mensuru Ajdarpašiću, koji je u sukobima sa bivšom devojkom Milicom Veselinović.

Da li su ova nagađanja tačna ili ne, ostaje nam da saznamo, ali je svakako sumnjivo, da Mina, koja je prvobitno postala voditeljka, više ne vodi tu emisiju, a da li je to znak da će biti učesnica pete sezone "Zadruge", ostaje nam da vidimo, večeras.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.