VANREDNO PISMO PRODUKCIJE - IZBAČEN JE! Zadrugari ŠOKIRANI ovom ODLUKOM Velikog šefa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO PISMO PRODUKCIJE - IZBAČEN JE! Zadrugari ŠOKIRANI ovom ODLUKOM Velikog šefa (VIDEO)

Au, pa ovo je haos.

Zadrugari su na današnjem sastanku, na kome je trebalo da odaberu najumišljeniju osobu u Beloj kući, napravili nekoliko skandaloznih svađa, nisu sedeli za stolom, nisu poštovali osobu koja ima reč, i ostalo, a ovonedeljni vođa Bane Čolak nije uspeo da spreči debakl, a nije se ni trudio. Veliki šef je zbog toga odlučio da prekine sastanak i da pošalje pismo sa kaznama.

- Zadrugari, današnji izbor je ličio na sve, osim na sastanak. Raspad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sistema. S obzirom na to da je Bane danas pokazao da ne može da bude vođa i da je nesposoban da vodi sastanak, doneli smo odluku da ga razrešimo dužnosti. Ivana Krunić će od sada čitati pisma, a Bane mora odmah da se odseli iz hotela. Takođe, zbog Banetove nesposobnosti da vodi sastanak, doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od po 2.000 dinara. Sramotna je činjenica koliko nepoštovanja i sebičnosti su neki od vas pokazali. Takođe, sinoćna "Igra istine" je takođe bila skandalozna, pa ste i zbog toga kažnjeni. Obaveštavamo vas da su i gledaoci glasali za najumišljeniju osobu i da je pobedila Dalila - glasilo je pismo, a zadrugari su se šokirali kao nikad do sada.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.