VANREDNO IZBACIVANJE - Saopšteno na televiziji Pink! Produkcija ŠOKIRALA odlukom! Učesnici NI NE SLUTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 19:23

VANREDNO IZBACIVANJE - Saopšteno na televiziji Pink! Produkcija ŠOKIRALA odlukom! Učesnici NI NE SLUTE

Zadrugari ni ne slute!

Stanari Bele kuće uživaju u nedeljnim aktivnostima, iščekujući nedelju, kada će "Zadrugu" napustiti neko od ovonedeljnih potrčaka ili zadrugar kojeg publika bude nominovala u petak, a ni ne slute da će neko od njih napustiti rijaliti mnogo pre.

Naime, na televiziji Pink se pojavila najava prvog "vanrednog izbacivanja" iz Bele kuće, nakon kojeg je najavljena redovna emisija "Gledanje snimaka".

Zadrugari ni ne slute da će jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njih večeras napustiti Zadrugu, već očekuju redovnu emisiju, kao i svakog četvrtka.

Za sada nije poznato da li će imanje u Šimanovcima napustiti jedan ili više takmičara, a sve to biće poznato za samo par sati, kada će biti održano prvo vanredno izbacivanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.