Umu Turman svi znate, a ovo je njena ćerka (21) - grudi su joj ispadale na premijeri filma! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umu Turman svi znate, a ovo je njena ćerka (21) - grudi su joj ispadale na premijeri filma! (FOTO)

Nije htela...

Nakon što je njegova saradnja s Umom Turman ušla u filmsku istoriju, režiser Kventin Tarantino za novi film "Once Upon A Time In Hollywood" angažovao je njenu 21-ogodišnju ćerku Maju Hok, koja je na premijeri u Los Anđelesu blistala u odelu i korzetu, naglašavajući dekolte i bujne grudi.

I dok je pozirajući kontrolisala poprsje, kad je došlo vreme za izjave na crvenom tepihu, mlada glumica verovatno je shvatila da je prejako stegnuti korzet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kombinaciji s oblinama bio loša odluka.

Uprkos ovom modnom gafu, Maju zovu "modnom ikonom svoje generacije", a od svog glumačkog debija 2017. dobila je vojsku obožavalaca, prvenstveno zahvaljujući ulozi u hit seriji "Stranger Things".

"On je toliko strastven prema filmovima, a na snimanju se ta ljubav oseća. Imali smo osećaj da snimamo u sedamdesetim, bilo je stvarno sjajno", rekla je mlada holivudska glumica na crvenom tepihu.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.