Ugradila je silikone zbog velikog problema, a vidite je sad: DIGLA NOGU NA KREVET I NAPUĆENA U LANCIMA I MREŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugradila je silikone zbog velikog problema, a vidite je sad: DIGLA NOGU NA KREVET I NAPUĆENA U LANCIMA I MREŽI

Pevačica provocira i baš je briga.

Pevačica Indira Aradinović Indi podelila je fotografiju na Instagramu na kojoj je obučena poput policajke u mrežastim čarapa sa lisicama oko struka.

Ovo nije prvi put da ona provorica.

Inače, Indi se sve češće fotografiše u izazovnim izdanjima, a kako i ne bi kada je početkom ove godine smršala čak 15 kilograma i to za svega tri meseca.

👮🏻‍♀️

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Nov 4, 2019 at 1:54pm PST

U tome joj je pomogla jedna osoba sa kojom je kontaktirala putem Fejsbuka. Inače, Indi nikada nije krila da se operisala zbog kilograma.

- Usne sam već treću godinu zaredom napunila hijaluronom i to ću raditi do kraja života. Hijaluron je prirodna supstanca koja vremenom nestaje. Silikone imam samo u grudima, i to ne zato što sam htela veće, već zato što sam imala problem sa kožom zbog stalnog mršavljenja i gojenja. Grudi tada gube svoj volumen -  objasnila je pevačica.

💚🐍

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Nov 6, 2019 at 5:00am PST

#tbt🙈

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Oct 31, 2019 at 12:58am PDT

Make up @danijela.vavic 💖Sister

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Oct 24, 2019 at 8:48am PDT

👍🎶💟🍀🙏🏽 #zahvalnost#pre#svega🙏🏽

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Oct 20, 2019 at 3:39pm PDT

BONUS VIDEO: JESTE LI VI NORMALNI? Natu Bekvalac pitali kako komentariše novu vezu Luke Lazukića - usledila ŠOK reakcija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.