UZVRAĆA UDARAC! Aleksandra objavila poruku kojom OTKRIVA SVE o Davidu i njoj - zapušila mu usta ZAUVEK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZVRAĆA UDARAC! Aleksandra objavila poruku kojom OTKRIVA SVE o Davidu i njoj - zapušila mu usta ZAUVEK!

Neće moći da se odbrani!

Bivša verenica Davida Dragojevića, Aleksandra Subotić, ne prestaje da pravda svoje postupke na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Subotićeva je, iako ju je David ostavio i ušao u novu vezu sa zadrugarkom Anom Korać, i dalje u domu Dragojevića, sa ćerkicom Lenom.

Ovu vest prenela je Stanija bivšem fudbaleru kada se vratila u "Zadrugu", zbog čega je on gotovo poludeo i sve vreme govorio da Aleksandra treba da zaboravi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega, jer je njihova veza već dugo mirisala na propast.

Aleks je to teško primila, a onda je na stori okačila snimke gde joj je bivši dragi slao poruke i raspitivao se za nju tik pre nego što se smuvao sa Anom Korać.

- Ja nisam budala! Ne možete to od mene napraviti! Niti smo ikada hteli da raskinemo, niti smo ikada pričali o tome, niti smo hteli da razdvajamo krevete... To su sve laži... Ne znam zašto to priča i odakle mu to da radi to što radi, ali to nije istina - napisala je Subotićeva, a snimke možete pogledati na njenom Instagramu.

Da li je ovim mislila da ga neko tera na ovo ili da radi protiv svoje volje radi popularnosti, ostaje da saznamo.

A što se tiče toga da je hteo da raskine samnom 🙄!

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) дана 3. Феб 2019. у 5:27 PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.