UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Najpotresniji momenat sa Divnine sahrane - Jelena NIJE izdržala, pa URADILA OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Najpotresniji momenat sa Divnine sahrane - Jelena NIJE izdržala, pa URADILA OVO

Držala se dostojanstveno.

Divna Karleuša danas je na Novom bežanijskom groblju ispraćena na večni počinak. Veliki broj ljudi, kao i kolega njene ćerke Jelene došli su na sahranu, a svuda su se mogli čuti jecaji i reči hvale za prerano preminulu Divnu.

Sve vreme uz Jelenu je bio suprug Duško, koji ju je pridržavao jer je bila veoma slaba i na lekovima. Pored Jelene, tragični gubitak najteže je podnela i Divnina sestra Danijela, koja nije prestajala da jeca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i plače, dok se grlila sa Jelenom.

Karleuša se sve vreme držala dostojanstveno, međutim nije izdržala u trenutku kada je kovčeg trebalo da se spusti u raku, pa je samo legla preko njega i jecajući počela da ga ljubi. U jednom momentu, Jelena je prekrila lice rukama, i samo je tiho izgovarala "mama".

Najpotresnije scene sa sahrane pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.