UZNEMIRUJE ME DOK IH GLEDAM Potpuno se obnažila, a onda su usledile UVREDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UZNEMIRUJE ME DOK IH GLEDAM" Potpuno se obnažila, a onda su usledile UVREDE

Njenim pratiocima ne može da promakne ni jedan detalj.

Kendal Džener je objavila svoje potpuno nage fotografije koje je napravila talentovana umetnica Saša Samsonova. Iako je Kendal pokušala da bude seksi i izazovna, njenim fanovima za oko su zapala - ružna stopala!

Pročitajte i:

- Šta ti je sa stopalima? Uznemiruju me dok ih gledam - napisali su joj ispod fotografija.

Bilo je i onih koje je prizor zastrašio, ali i komentara da su joj nožni prsti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duži od onih na rukama. Uglavnom su se složili da taj “detalj“ uništava besprekornu fotografiju, ali se među svim komentarima mogao naći i onaj da su joj stopala “njami”.

@sashasamsonova

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 25. Феб 2018. у 9:46 PST

Manekenka se našla na meti fanova i nedavno na dodeli nagrade Zlatni globus. Iako je oduševila crnom odevnom kombinacijom, dobila je kritike zbog akni na licu. I dok su je jedni napadali, bilo je i onih koji su je podržali i rekli da im je inspiracija.

- Kendal Džener je izgledala kao predivna zvezda, a njene probleme s aknama bi trebalo da razume svaka devojka - istakli su.

@sashasamsonova

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 25. Феб 2018. у 9:46 PST

Manekenka koja, inače, krije lice kada nema šminku odgovorila je da takve stvari nikad ne treba da budu “kočnica” u životu, ali nedostatke ne može baš lagodno da prihvati. O problemu sa aknama govorila je i u svom blogu.

- To je zaista uticalo na moje samopouzdanje. Akne su ga potpuno uništile. Nisam čak ni gledala u ljude dok sam s njima pričala. Osećala sam se kao čudak. Dok sam pričala, rukama sam prekrivala lice - ispričala je Kendal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.