UŽIVO! Ognjen Vranješ se PRVI PUT OGLASIO: Njegov gest je ŠOKIRAO JAVNOST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO! Ognjen Vranješ se PRVI PUT OGLASIO: Njegov gest je ŠOKIRAO JAVNOST (FOTO)

Šta ovo može značiti?

Skandal koji se tiče Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše svakim trenutkom sve više bukti, a koraci i jednog i drugog činioca odzvanjaju u javnosti, tako da se sve prati netremice. Naročito su interesantne društvene mreže i šta se tamo postavlja, svakako odatle su svi šokovi i došli.

NAJVEĆI SKANDAL U CELOJ AFERI: Vranješ objavio OVU PORUKU, pa MORAO da OBRIŠE - Srbija na nogama!

Poslednja u nizu objava koje su izazvale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << buru jeste Vranješova dok se vozika u svom automobilu i sluša muziku.

JELENIN POSLEDNJI POTEZ! Rekla je da se NEĆE oglašavati, ali ipak uputila PORUKU koja SVE govori - NEVINA?!

Njegov stav je samouveren, čak je više puta skupio usta u pomalo i bahatom maniru, te prstima obličenim u oružje pokazivao u kameru kojom se snimao.

OTKRIVENA MISTERIJA? Jelena Karleuša je nedavno pokazala CELU v*ginu, procenite da li ima MLADEŽ! FOTO

Oprečna su mišljenja o ovom gestu, kao i svim prethodnim, ali ovo je samo iščekivanje konkretnih poteza. Tada će zaista početi da pršti.

DUŠKO JE SLOMLJEN - čuo sam se sa njim! NOVI DETALJI o odnosu Tošića i Jelene! Sutra se VRAĆA IZ KINE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.