UŽASNO! Zadrugarku AUTO UDARIO I BACIO DO PRODAVNICE: A onda joj VOZ PREŠAO PREKO NOGE? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNO! Zadrugarku AUTO UDARIO I BACIO DO PRODAVNICE: A onda joj VOZ PREŠAO PREKO NOGE? (VIDEO)

Sve je ispričala!

Tokom dana Maja Marinković ispričala je zadrugarima kakva nesreća joj se dogodila kada je bila mlađa.

Naime, Marinkovićeva je ispričala da je išla na ringišpil, gde joj je preko noge prešao vozić za decu. Međutim, to nije sve, jer je Maja imala nesreću i kada ju je automobil udario.

- Nailazi onaj vozić, tu je bio ringišpil, slušaj. I sad čekam onaj vozić, i ja vidim da ide vozić i stala, ne pomeram se, šanse nema. A on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << išao mnogo brzo i ja kako sam stala, on mi pređe preko noge. Tata dolazi izvlači me, on se dere. Jednom kao klinka, kad sam išla u školu, bio je neki kamion, uopšte nisam videla da piči auto i bacio me do prodavnice. Ali nije mi bilo ništa, samo sam nosila gips - ispričala je Maja.

Kako je izgledala njena ispovest, pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.