UŽASNO SAM SE POTRESLA! Lidija Vukićević VAN SEBE nakon saznanja o SMRTI Rialde: SVAKI DAN TUŽNE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 18:05

"UŽASNO SAM SE POTRESLA!" Lidija Vukićević VAN SEBE nakon saznanja o SMRTI Rialde: SVAKI DAN TUŽNE VESTI

Ovu vest je teško podnela...

Glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz "Žikine dinastije" preminula je iznenada sinoć u 57. godini u Atini gde je u poslednje vreme i živela, potvrdio je njen prijatelj. Više informacija,  PROČITAJTE OVDE

Mnoge kolege imaju samo lepe reči za pokojnu glumicu, a ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Lidiju Vukićević, koja nije ni znala za tragediju, te se ovom prilikom veoma potresla:

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

- Jao, ja nisam ni znala. Da li je to moguće? Užasno sam se potresla. To je to. Treba biti jaka ličnost, jer ova korona nije samo fizička, nego više psihička bolest - rekla nam je kroz ogroman uzdah Lidija za Srbija Danas, pa dodala:

- Mi nismo imale neke zajedničke scene, viđale smo se tokom snimanja, bila je divna devojka, a onda i žena. Ja ne mogu da dođem sebi. Mnogo sam se potresla i uznemirila. Svaki dan neke tužne vesti. Mira Furlan, pa sad i Rialda, i to jako mlada, ja nemam reči. Ljudi, treba imati jaku psihu za ovo vreme, mnogo je teško. Ljudi samo gledaju da se ne zaraze koronom, a ne shvataju da treba sačuvati psihu - zaključila je glumica za Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.