UŽASAN KRAJ: Konačno, posle devet meseci, zna se uzrok smrti poznate pevačice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN KRAJ: Konačno, posle devet meseci, zna se uzrok smrti poznate pevačice! (FOTO)

Plodna karijera.

Pevačica Dolores O'Rriordan je početkom ove godine preminula u hotelu, u Londonu. O njenoj smrti se dosta spekulisalo, dok pevačicini predstavnici nisu otkrivali detalje smrti.

MIRAN DOK GA NEKO NE NAPADNE! David Dragojević SPREMAN da provede 3 godine u Zadruzi: Idemo do FINALA!

Prema pisanju stranih medija, kao uzrok smrti navođene su anoreksija i depresija, ali je nedavno potvrđeno da je ipak uzrok smrti pevačice grupe "The >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cranberries" utapanje u kadi usled trovanja alkoholom.

Prema pisanju stranih medija, kao uzrok smrti navođene su anoreksija i depresija, ali je nedavno potvrđeno da je ipak uzrok smrti pevačice grupe "The Cranberries" utapanje u kadi usled trovanja alkoholom.

Bend "The Cranberries" postoji od davne 1989. godine, a Dolores je bila vodeći vokal. Bili su aktivni sve do 2003. nižući hitove koji se i danas rado pevaju među svim generacijama.

BIO JE FRAPIRAN: Postupak Lune Đogani šokirao Gagija! Zar tako PREMA OCU ROĐENOM!? Posledica Zadruge?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.