UŽAS - POSLE IZBACIVANJA IZ PAROVA ZAVRŠILA U BOLNICI: Suze u vili Parova - pronašli je BEZ svesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS - POSLE IZBACIVANJA IZ PAROVA ZAVRŠILA U BOLNICI: Suze u vili Parova - pronašli je BEZ svesti

Od tuge...

Nakon što je pre nekoliko nedelja izbačena iz luksuzne zemunske vile, bivša učesnica rijalitija "Parovi", Enisa Bajramović, preživela je dramu u svom stanu. Ona je tamo pronađena onesvešćena, a na njenu sreću, komšije su brzo reagovale, te je brzo prenesena u bolnicu.

Enisa je sada dobro i u stabilnom je zdravstvenom stanju. Kako je danas saopšteno u emisiji "Upoznajte Parove", problem je nastao jer je Bajramovićeva monogo tugovala za svojim dečkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz rijalitija Goranom Vujičićem Vujom.

- Danima joj nije bilo dobro jer ništa nije jela. Samo je gledala Vuyu, potpuno je zaboravila na sebe. Sreća u nesreći je što svi u komšiluku posećuju jedni druge i tako su je i pronašli. Ko zna šta bi bilo da je ostala tako u nesvesti! To može da ostavi trajne posledice - rekao je blizak izvor Enisi.

Vuya nije mogao da obuzda emocije! Naime, nakon  što je saznao da je Enisa pala u nesvest,  on se potpuno uznemirio i nije mogao da obuzda svoje emocije, pa je drhtavim glasom poručio Enisi da je voli!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.