UŽAS I SRAMOTA U PAROVIMA! Udarila mamu, opsovala joj majku, a ona je BOLNO čupala! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS I SRAMOTA U PAROVIMA! Udarila mamu, opsovala joj majku, a ona je BOLNO čupala! (VIDEO)

Ružno...

Ružne scene odigrale su se sinoć u rijaltiiju "Parovi" kad su se posvađale i počupale majka i ćerka, Slađa Petrović i Izabela Alijoski. One neprestano upadaju u konfliktne situacije koje se završavaju tako što Izabela vređa svoju majku dok ona plače i tako u krug.

Juče je konflikt prerastao u fizički okršaj.

SVADBA U PAROVIMA - I TO NE SAMO U VILI, IDU U CRKVU: U Parove se VRATILA učesnica iz prošle sezone

Nakon što joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je majka poslala odeću na pranje, Izabela je doživela pravi nervni slom. Kroz suze je iz petnih žila vikala na Slađu, koja se trudila da se ne upušta u svađu.

- Gde mi je majica? To nije ta! Mamu ti j***m po sto puta više! Ko ti je rekao da šalješ u mašinu? Ko ti je rekao? Svaki dan mi praviš probleme! Sve moje stvari da si skinula. Idiotkinjo - vrištala je Izabela.

- Skloni se od mene! Ti sama sebi praviš probleme! Hoćeš da ti lupim šamar, smiri se i nemoj tako više da se ponašaš - rekla joj je majka i krenula da je ošamari.

Nakon kratke razmene reči i uvreda Izabela je nasrnula na svoju majku na šta je ova odgovorila istom merom, a kada je ušlo obezbeđenje Slađa je izjavila da hoće da ide kući.

Pogledajte kako su izgledale te ružne scene u "Parovima" u sukobu majke i ćerke:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.