UVEK BUDEM POVREĐEN, JER IDEM SRCEM! Mensur NIKAD ISKRENIJI o odnosu sa Milicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 03:11

"UVEK BUDEM POVREĐEN, JER IDEM SRCEM!" Mensur NIKAD ISKRENIJI o odnosu sa Milicom

"Ona ima neko svoje mišljenje ali sam ja ja demantovao."

Voditelj Darko Tanasijević je ovo veče razgovarao sa pojednim zadrugarima. Naredni koji se našao oči u oči sa Darkom bio je Mensur Ajdarpašić:

- Ja sam se trudio da nekom pomognem, ja kada se za nekog vežem učim tu osobu, pomažem joj, i tako rizikujem dosta ali želim nekome da stvorim sigurnost. Moji su sigruno bili protiv bilo kakvog odnosa jer znaju kakav sam ja i koliko se dajem. Nisam uspeo da pokažem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje dodatne sposobnosti i načine na koji ja gledam na život.

- Da li smatraš da si i ti možda doveo do toga da te zadrugari ne vole, nisi bio otvoren da primiš ljude u svoje okruženje - upitao je Darko.

- Znao sam gde dolazim, ja ovde ljude gledam kao zadrugare u istom projektu. Osetim kada nisam dobro došao, a nisam bio zatovoren, ali nisam hteo svakom da dam šansu da me upozna. Ja sam Milicu pustio u život ne znajući bilo šta o njoj. Ja uvek to radim i budem povređen jer ja idem srcem. Ne znam da budem neiskren u tom odnosu, ali ako mi je neko odbojan ja sam sklonim. - rekao je Mensur,.

- Zbog čega zadruagri pričaju da imaš animozitet prema Dejanu - upitao je Darko.

- To oni ne pričaju, Dejan i ja imamo savršen odnos, to što neko želi da nametne to je ružno i to su laži i gluposti - dodao je Mensur.

- Zbog čega Milica smatra da Stefan nije dobar prijatelj? - upitao je Darko.

- Ona je neko ko je samo išao kroz ceo ovaj projekat, njoj su možda nelogične neke stvari između mene i Stefana koje su nama normalne. Ona ima neko svoje mišljenje ali sam ja ja demantovao. Ja ne želim da verujem u suprutno, jer ja vidim samo dobro. Ja svakom kažem šta mislim, šta bi mene kažnjavalo da kažem svoje mišljenje. Možda se on malo ogrešio o mene u ovoj Zadurzi jer on meni želi dobro. Možda je on neko da ima slobodu da mi kaže te neke stvari - rekao je Mensur.

- Ti sve vreme govoriš da želiš da veruješ da je on ispravan prema tebi - upitao je Darko.

- Ja mogu da tvrdim u ono što ja verujem - rekao je Mensur, pa komentarisao zadugare:

- Meni je odnos Viki, Zola, Nevena čudan. Zola i Marko su bili najbolji drugari a sada se muvaš sa njegovoj devojci. To je teška lakrdija, Zola će se izinjavatai, a sebe će prestaviti jako loše. To nema veze sa normalnim - rekao je Mensur.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.