UTIŠAM TV DOK ONA VREĐA SVOJE DETE! Biljana Dragojević surovo o Anabeli! A tek da čujete šta kaže o SINU Dejanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 10:07

UTIŠAM TV DOK ONA VREĐA SVOJE DETE! Biljana Dragojević surovo o Anabeli! A tek da čujete šta kaže o SINU Dejanu

"Nikad ne bih istupila kao Anabela."

Na spisku potencijalnih učesnika "Zadruge 4" mogla bi da se nađe i majka Davida i Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević.

Ona je progovorila na različite teme vezane za rijaliti, a odgovarajući na pitanje o Ani Korać, rekla je da se prevarila što ju je "izvređala bezvezve" u drugoj sezoni.

- Izvinila sam joj se i žao mi je zbog toga. Nisam je doboro poznavala, ali po medijima se pisalo sve i svašta. Dosta je smirena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << volim to što ne skače, ne svađa se, ume da kaže onda kad treba i to na fin i kulturan način. Nema tu histeriju koju imaju neke druge devojke - rekla je Biljana, koja tvrdi i da su veze njenog sina Dejana sa porodicom počele da slabe kada je oženio Dalilu Dragojević.

- Dejan i ja sa nismo nikad svađali. Mi smo uvek imali normalnu komunikaciju. Kako je on krenuo sa Dalilo, krenule su da se kidaju veze između Dejana i porodice. Ne vređam partnere moje dece. Dalilu nisam vređala niti smo se ikada svađale. Kao sin treba da dođe i razgovara sa majkom i da me pita da li je nešto istina. Jedan od napisa je bio da ja kunem nju da nema dece. Ja nikog nikada ne kunem. Oni su se uhvatili za to da je tu rečenicu neko nekad rekao. Nismo nikad povisile ton jedna na drugu. Odvojili su se. Sa Dejanom sam se poslednji put čula pre šest meseci. Zadnji put smo se videli na sahrani kod bivšeg svekra. Ima dakle pola godine. Nismo seli da popričamo temeljno skoro tri godine. Ja preko bivšeg supruga saznam kako su. Neću da činim prve korake zato što se ne osećam krivom. Valjda su oni mladi i trebalo bi da dođu prvi kod mene - ispričala je Biljana, koja objašnjava i da se nikada ne bi ponašala kao majka Lune Đogani, Anabela Atijas.

- Ja nikad ne bih istupila kao što to Anabela radi. To je za mene bezveze. Nisam ni takva da nasrćem, da napadam, da se bijem. Ako već moram reći, krajnje nepristojna je Anabela. Podržavam Lunu više nego Anabelu. Kada je Anabela ušla u "Zadrugu", ja sam u nekih prvih 24 časa nekako saosećala s njom kao majkom. Nekako sam se tu našla. Međutim, kako su sati prolazili, pa dani, ja sam onda rekla: "Ju, naopako, ja sam pogrešila zato što je ona totalno nešto drugo, drugačije od onoga što sam ja mislila." Tako da je to njeno nasrtanje na Gagija, vređanje rođenog deteta pred kamerama meni toliko strašno i odvratno da jednostavno stišam ton kad je čujem da priča zato što ne mogu da shvatim da jedna žena može tako nešto da dozvoli sebi.

- Posmatrajući Anabelinu histeriju i kako se ponaša, mislim da je to njeno ponašanje oduvek. Luna je prosto tako rasla. Gledajući mamu da šizi, ne zna za bolji način komunikacije - zaključuje Biljana Dragojević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.