USPELA DA SE PROVUČE KROZ RUPU! Anđela Đuričić IZAŠLA iz Zadruge, pokušao da je zaustavi, pa DOŽIVEO SLOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 13:03

USPELA DA SE PROVUČE KROZ RUPU! Anđela Đuričić IZAŠLA iz Zadruge, pokušao da je zaustavi, pa DOŽIVEO SLOM!

U trenutku je nastao kompletni haos.

Anđela Đuričić rano jutros je ponovo napravila dramu kada je pokušala da pobegne iz Zadruge.

Kako je mislila da je dobra ideja da beži kroz staklo i veliki prozor u dvorištu, kroz koji je već nekoliko puta pokušavala da se provuče, ona je lupanjem i lomljenjem stakla probudila pojedine zadrugare, koje je to iznerviralo.

Filip Car je pokušao da urazumi Đuričićevu, ali nije uspeo, jer je ona počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga vređa i tera od sebe. Besan zbog toga, Car je ubrzo odustao od namere da je spreči u bežanju, pa se vratio u spavaću sobu, a onda opleo po Anđeli i potvrdio reči Zorice Marković od pre nekoliko dana.

- Ona će sa mnom tako, ja joj za sve ćutim, ali ako ja kažem kako jeste. Na kraju ću im reći svima sve. Planiraju sedmicu, a ovamo se je*ala za pare. Kur*etina od 24 godine, kao postala ku*va odjednom, okrenula se i pala na ku*ac, ne bila je ku*vetina. Pitaću je ja da li se je*ala za pare, čiji je auto vozila, jurila nas da je promovišemo, sve se zna bre, a ja kada progovorim... - govorio je Car.

Anđela je uspela da se provuče kroz rupu koju je napravila na prozoru, a da li će i ovaj put biti vraćena u Belu kuću saznaćemo uskoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.