URNISANJE STANIJE! OSUO PALJBU po njoj, pa krenuo na Lunu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNISANJE STANIJE! OSUO PALJBU po njoj, pa krenuo na Lunu! (VIDEO)

Oštar na jeziku.

Bivši učesnik "Zadruge 2", Lepi Mića nije više mogao da sluša pridike pojedinih gledalaca koji su se sinoć uključivali u uživo program u emisiji ,,Zadruga - narod pita", pa je odlučio da iskritikuje njihove pojedine stavove, naročito kada smatraju da ne treba da vređa Staniju Dobrojević, Lunu Đogani i ostale takmičarke.

On je zbog svog izlaganja dobio aplauz, kada je javno obrazložio zbog čega smatra da one ne treba da budu miljenice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nacije, jer ne poseduju moralne i etičke kodekse.

- Osnovne stvari koje treba da znaš jeste tablica množenja, glagoli, gramatika! Ona ništa o tome ne zna! A važno da je najpopularnija starleta, ona nekome da priča o moralu! Da li vi znate za koga glasate i koga gurate da budu idoli?! Kad je došlo vreme da Mina, Stanija i ostali budu miljenice nacije?! Da neko da ko svog oca prijavi za nasilje drži pridike o moralu?! Miljana majku gađa šoljom! I nekog ko se je*e sa oženjenim čovekom predstavljate sada žrtvom! Koga vi lažete?! I onda se javljaju plavi anđeli (Lunini fanovi) - rekao je Lepi Mića.

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.