URNISANI KOMENTARIMA: Ove reči DUGO će ODZVANJATI u njihovim ušima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNISANI KOMENTARIMA: Ove reči DUGO će ODZVANJATI u njihovim ušima! (VIDEO)

Poludele!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću, te je okupio zadrugare kako bi izabrali nominovane za ispadanje ove nedelje.

Kako je poznato, ovonedeljni vođa Milica Kemez izabrala je za potrčke Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, a zadrugari će odlučiti ko će od njih dvoje biti prvi nominovani takmičar za ispadanje.

- Ako treba da iznesem mišljenje, ponoviću. Ja bih poslala i jedno i drugo u izolaciju i to nasamo, da razmisle nasamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta rade. Sada svi znaju, sve je izašlo na videlo. Sve ono što je on njoj pričao, a danas smo čuli da joj se žalio, da im nije dobro u braku. Ne mogu ništa da opravdam što je on uradio, ušao je ovde da zaradi novac, a priča mu se ova ponavlja. Pokazao je najgore osobine jednog muškarca. Bar je trebalo da prikrije nešto, iako je znao da je lako zaljubljive prirode, trebao je da ima zadrugarski odnos sa osobom ženskog posla. Ivana je rekla da će poslušati majku, ali nije uradila, ja sam danas videla da se ozbiljno zaljubila. Kada je videla Anu, pozvana je u emisiju kod Ognjena, ona je još tamo pokazala ljubomoru jer je znala priču u kojoj je Janjuš bio, od tad je počelo njeno nezadovoljstvo, i njenim ulaskom, posle ubacivanjem Maje u sve to, i poruka koju joj je napisao. Karma je čudo, vratiće se sve to njoj - izjavila je Marija Kulić i glas dala Janjuša.

- Ivana je počela da krešti i šišti na mene, posle nisam ni pratila. Ja ću poslati Janjuša, zato što voli ovu ženu, jer znam da bi mu bilo žao. Mislim da mi neće zameriti - pričala je Zorica Marković.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.