URLANJE I VIKA! ŽESTOK OKRŠAJ Marije i Lepog Miće! Ona je ZLO! Zola je heroj!! SVI poskakali! Nastao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URLANJE I VIKA! ŽESTOK OKRŠAJ Marije i Lepog Miće! "Ona je ZLO! Zola je heroj!"! SVI poskakali! Nastao HAOS!

Pale teške reči!

Novo pitanje tokom večerašnje emisije gledaoci su postavili Miljani Kulić: "Da li ćeš bar ostaviti bebu, s obzirom na to da ti je Zola ostavio pare?", glasilo je pitanje za ovu ukućanku.

Inače, ranije danas Lazar Čolić Zola otišao je na Rajsko ostrvo sa Miljanom Kulić i potpisao ugovor u okviru kog je ceo svoj honorar dao upravo Miljani. Tokom svog večerašnjeg izlaganja, Miljana je izjavila kako još nije sigurna da li će roditi dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja sam rekla da još uvek ne znam. Nemamo stan, nismo obezbeđeni... Ako ne uložimo u nešto, novac ode... Ja sam rekla jer to nismo želeli, jer mi je rekao da se držimo plana i dogovora.... I mene je to mnogo pogodilo. Ja sam plakala zbog toga. Nisam se nadala da sam u drugom stanju, jer smo ovde pokušavali mesecima i nismo mogli da dobijemo dete. Ja sam njemu rekla, da se ugovor ne čita zbog podataka, on daje poklon. To je sve zato što sam izgubila poverenje u njega. Ja želim dete, ali isto tako imam strah... Nemamo stan, stan se traži mesecima... On mi je rekao da bi mnogo teško to podneo - govorila je Miljana.

- Šta pričaš bre? Saberi se! A kada ćeš da znaš? Za jedno dva meseca? Možete da pričate i da se lažete još jedno deset dana - počela je da viče Marija na Miljanu.

- Zola je postao heroj! Išao je na poligraf, dao je svoj honorar... Miljana je dobra, Marija je zlo - rekao je Mića, a onda je Marija počela da viče.

- Ma da ima ceo Beograd, ovog neću da vidim! Nije čovek za nju, to smatram! Kraj! Mene pare ne zanimaju! Ja sam rekla koji su za mene momci dobri, Stefan Karić, Nikola Orozović i Mateja - urlala je Marija.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.