UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST SVOJE PORODICE! Mina Vrbaški ne sme da kaže istinu o Ani Korać! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST SVOJE PORODICE! Mina Vrbaški ne sme da kaže istinu o Ani Korać! (VIDEO)

U ćutanju je sigurnost...

Mnogobrojna publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

- Zašto ti je teško da i pred crnim stolom kažeš sve o Ani Korać, da li je se plašiš? - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.

- Neću probleme, rekla sam šta imam. Neću da imam probleme. Ne želim da pričam i da znaju ljudi neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari. Mama mi je rekla neke stvari ozbiljno... Imam brata kući, neću da mu pravim probleme - govorila je Mina.

- Nema potrebe da se plaši - rekla je Ana, a onda se Ljuba nadovezala:

- Pametno je Mini da što dalje ide od toga - govorila je Ljuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Željko Mitrović se usred noći OVAKO OBUČEN pojavio u centru Beograda, svi ga gledali U ČUDU! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.