UPIŠANKO, SLINAVKO... Dragana Mitar UZVRATILA UDARAC zadrugaru: Kad ne curi nos, CURI PAZUH

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 17:17

"UPIŠANKO, SLINAVKO..." Dragana Mitar UZVRATILA UDARAC zadrugaru: "Kad ne curi nos, CURI PAZUH"

Nije birala reči!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su Dragana Mitar i Edis Fetić obnovili svoju romansu. Njih dvoje su vezu započeli neposredno pred ulazak u ''Zadrugu 3'' gde su je i nastavili. Gledaoci rijalitija su imali prilike da gledaju njihove brojne ljubavne turbulencije. Nakon napuštanja Bele kuće, njih dvoje su rešili da stave tačku na njihovu ljubav, a po svemu sudeći sada je došlo do pomirenja.

Naime, novinari su došli u posed nekoliko snimaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Novog Pazara, koji dokazuju pomirenje Dragane i Eda. Ona se trenutno nalazi kod njega u rodnom gradu sa sinom.

Marko Đedović opleo je po Dragani zbog ovog pomirenja, a sada je mu je ona žestoko uzvratila. Bivša zadrugarka je podelila Đedovićevu fotografiju na kojoj se vidi kako se oznojio i izvređala ga:

- Previše uživam u životu, a s*rem ti se u život kome je ogovaranje mene nikad do sada viđena zabava. Kad ne curi nos, curi pazuh - napisala je Dragana Mitar, a zatim dodala:

- Upišanko, ups. Slinavko, ups. Znojavko... Odlučite sami, ipak slika govori više od hiljadu reči. Ne bih više nastavljala, zauzeta sam uživanjem u životu - napisala je Dragana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.