UPAO U DUGOVE, Miljana ga TUKLA I MUČILA! Zola raskrinkao Kulićevu - raskinuli pa otkrio BAŠ SVE, PATIO JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPAO U DUGOVE, Miljana ga TUKLA I MUČILA! Zola raskrinkao Kulićevu - raskinuli pa otkrio BAŠ SVE, PATIO JE

Šok ispovest!

Miljana Kulić raskinula je sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom, više o tome možete čitati ovde.

Njihov sukob otišao je predaleko, te su krenuli da iznose sav prljav veš, a u emisiji "Pretres sa Milanom", Bora Santana je priznao da mu se Zola poverio šta mu je Miljana radila dok su bili van rijalitija.

- Imali smo bespotreban sukob, ništa joj nisam rekao niti sam joj bilo šta uradio, da bi ona meni nešto rekla. Ja to malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više trpim u sebi, ali joj ne zameram. Voleo bih da ispadnem što pre. Za mene je najveća budala onaj ko glasa za mene, bukvalno mi se ide kući i rekao sam joj to večeras. Zaista bih voleo da vidim da li sam je na bilo koji način uvredio. Ja sam svestan da će da me pljuje, ali ne znam. Ja kad gledam na tv-u isto bih to za sebe rekao, ali ja ne mogu da joj odgovorim i nemam srca da joj kaže bilo šta loše, ja nisam takav tip. Napolju se isto to dešavalo - rekao je Zola.

- Od koga te strah?! Priznaj zašto si sa njom?! Koliko si joj dužan?! - pitao je Lepi Mića.

- Izgleda da sam na silu sa njom, zato što sam sve ovo preživeo i napolju! Mi smo imali prelepih trenutaka, bio sam presrećan! Ali, ona utripuje da sam ja nešto uradio i onda me tako izvređa - ispričao je Čolić.

Bora Santana je zatim otkrio da mu se Lazar poverio posle višenedeljnog ćutanja, što je izazvalo burne reakcije svih.

- On sve meni hoće nešto da kaže, ali ne zna kako, bile su mi oči suza. Rekao mi je da više ne može da izdrži, da je dobijao batine, gađala ga čašama. Rekao je da neće majku da potrese, krio je od nje. Njemu je teško, ne zna kako da se izvuče iz toga. Ja sam ga pitao da li duguje neke pare, on je meni rekao da to nije tačno - rekao je Bora, a šta je još otkrio, poslušajte u videu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.