UNIŠTILA JE!  Maja zarežala na Rialdu zbog Janjuša i KRAĐE, pevačica joj očitala bukvicu, pa joj zapušila usta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 09:30

UNIŠTILA JE! Maja zarežala na Rialdu zbog Janjuša i KRAĐE, pevačica joj očitala bukvicu, pa joj zapušila usta!

Nije je štedela!

U toku je emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a Rialda Karahasanović istakla je da je Maja Marinković optužila Minu Vrbaški za krađu zbog njenog druženja sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Ja sam rekla malopre, ja sam u subotu došla do Sandre i vidim Maju da se non-stop naginje, dok nisam videla Janjuša da sedi tu - poručila je Rialda.

- Ona krade slavske kolače, raspravljam se sa Sandrom, ja ti neću ćutati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako ti ćute ovi šištavci! Ja ne volim žene, volim muškarce! Ja sam priznala za pipkanja, a Tomović je tebi lepo objasnio kako te je izvatao! Za crni bodi sam 100% sigurna, ali nije bitno, previše je seljački, ali sam iskomentarisala, jer mi je zasmetalo to u tom trenutku - pričala je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.