UNELI IZ SPOLJAŠNJOSTI: Iva počela da plače kad je sve videla (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNELI IZ SPOLJAŠNJOSTI: Iva počela da plače kad je sve videla (VIDEO)

Iznenađenje...

Iva Grgurić je večeras dobila stvari, a kada je počela da otvara kese, odmah je krenula da plače. Ivini fanovi poslali su pregršt stvari sa porukama podrške za nju, kao i za vezu sa Stefanom Karićem. Zadrugari su se odmah okupili oko Ive,

Vladimir Tomović je prišao Ivi i gledao njene poklone, a kada je video koliko ljudi podržava nju i Stefana Karića, počeo je da ljubomoriše.

- Ako raskinete, moraćemo da to precrtamo. Stefan i Iva zauvek, Stefan i Iva ljubav. Imam li ja neku grupu da mi pošaljete? - govorio je Vladimir.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKO JE LEPO KAD NEKO MISLI NA TEBE: Iva saznala da je podržava PORODICA BIVŠEG DEČKA, pa briznula u PLAČ!

Izvor: Press, 05.Nov.2019

Stefan Karić počeo da se šali na svoj račun. . Foto:pink. Kada je Iva Grgurić sa zadrugarima podelila svoju životnu priču, posebno se zahvalila svom bivšem dečku, kao i njegovoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.