UNELA SE U FACU! Luna nasrnula na Miljanu - BOLI TE što te Marko ne voli, JADNICE! Ona skočila, nastao HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2019, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNELA SE U FACU! Luna nasrnula na Miljanu - BOLI TE što te Marko ne voli, JADNICE! Ona skočila, nastao HAOS

Žestoka rasprava!

Samo što je voditelj Milan Milošević ušao na imanje, počele su žučne rasprave. Prvo između Marijane Zonjić i Marka Miljkovića (o kojoj možete čitati ovde), pa onda između Marka, Lune Đogani, Miljane i Marija Kulić.

Miksi je napala Marka zbog toga što se pomirio sa Lunom, a onda je Đoganijeva skočila na nju.

- Koga boli tvoja veza, ova jadnica ovde te moli da je prskaš u toaletu. Nisi mi bitan. Luna, ti si ljubomorna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ružna i jadna. Daleko bilo da imam ovo što ti imaš - govorila je Kulićeva, a blogerka joj je odbrusila:

- Meni je žao tvog dečka, sedi tu i niko ga ne spominje. Hajde, slobodno, Kulićke krenite. Bole vas Marko i Luna. Ništa ti ne valja, pre neki dan sediš pored njega, ma ti si zaljubljena u njega, alo! Vidim kako ga gledaš i balaviš. Debela, hajde ćuti - govorila je Luna, dok je Marija Kulić stala u odbranu ćerki...

- Čeka samo da bude sa tobom dok ste u rijalitiju. Pazi šta ti kažem. Kad budeš izašla i kada budeš videla šta je sve radio, niko te neće hteti. Samo će da te iz*ebu, ništa više - govorila je Marija, potom je Đoganijeva nastavila da ih vređa:

- Obe ste debele, pogledajte vas - govorila je Luna, a voditelj je sprečio dalju raspravu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.