UNAKAŽENO LICE: Viktorija molila Darka Vlajića da prestane! Nastavio još GORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 17:37

UNAKAŽENO LICE: Viktorija molila Darka Vlajića da prestane! Nastavio još GORE!

Nije joj lako!

Sinoć se tokom žurke u vili "Parova" Darko Vlajić obeznanio od alkohola, a nakon poljupca sa rijaliti-cimerkom još jednom razočarao Viktoriju Vorontosvu.

Ruskinja se žalila Milijani Bogdanović i Nataši Pajović na njegovo ponašanje, te iznela degutantne detalje o stanju njegove kože lica.

- Nedelju dana mu lečim lice ovde, ima neki problem. Pošto spava u mom krevetu, spava na mom jastuku, bojim se da mi ne prenese nešto. Ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je baš. Po celom licu, katastrofa - pričala je uznemirena Viktorija, pa dodala:

- Donela sam antiseptik. Lečim ga, mazuckam kao bebu. Legao kao na železničkoj stanici. Lečim mu lice nedelju dana. Kažem mu: "Ustani sa prljave garniture. Ako to ne sprečiš, prelazi na mene" - otkriva Ruskinja.

Darko se onesvestio na krevetu od alkohola, a Marko Perović ga je jedva odneo u spavaću sobu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.