UMISLILA DA JE GLAVNA ZVEZDA?! Dalila oplela po PRODUKCIJI! Psuje i PRETI da će NAPUSTITI RIJALITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMISLILA DA JE GLAVNA ZVEZDA?! Dalila oplela po PRODUKCIJI! Psuje i PRETI da će NAPUSTITI RIJALITI!

Zanela se?!

Dalila Dragojević je u treću sezonu "Zadruge" ušla puna samopouzdanja i gotovo uverena da je ona glavna favoritkinja za pobedu.

Nadala se da će imati poseban tretman u ovom rijalitiju, pa je očekivala da će produkcija njenom suprugu Dejanu Dragojeviću i njoj obezbediti bračni krevet.

Od ljubavi jače 🌎 #love #husband #life #heart ❤️

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Aug 31, 2019 at 11:21am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

Dalila je bila besna što druge dve zadrugarke spavaju u jedinom bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Tačnije, reč je o dva kreveta koja su spojena. Ona je očigledno očekivala da će produkcija da uređuje odnose zadrugara i da će produkcija da određuje ko će gde da spava, iako to nikada dosad nije bila praksa. Dalila i Dejan Dragojević su završili u rehabilitaciji i bili su poprilično besni.

- Mi nismo klošari. Boli me ku**c, neka obezbedi produkcija krevete i završena priča ili idemo odavde. Ako ja popi**im, zabole me ku**c i za rijaliti i za sve. Ko dva siročeta. Klošarke tamo. Ne stigne pismo "Ustupite bračnom paru krevet..." - psovala je starleta.

Pogledajte šta još kaže besna Dalila:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.