UMIREM NA BETONU, GOTOVO! Jovica otkrio DETALJE STRAVIČNE saobraćajne nesreće: Imao sam LOŠ OSEĆAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 17:41

"UMIREM NA BETONU, GOTOVO!" Jovica otkrio DETALJE STRAVIČNE saobraćajne nesreće: Imao sam LOŠ OSEĆAJ

Sve vreme sam bio svestan i čuo sam drugare koji mi govore: "Izdrži, Jovice, izdrži!"

Jovica Putniković, bivši rijaliti učesnik druge sezone "Zadruge" odlučio je da se oglasi za naš portal Srbija Danas.com, nakon jezive saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio višestruke prelome ruku i nogu, te bio životno ugrožen.

Podsetimo, Putnikovića je bivša verenica, Maja Marković ostavila javno u rijalitiju "Zadruga", ušavši u vezu sa Alenom Hadrovićem, a sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to sa znanjem da je njen sad bivši momak u teškom psiho-fizičkom stanju, te da se bori za život.

Naša ekipa portala Srbija Danas.com se uputila u dom Jovice Putnikovića, gde se sad on oporavlja nakon stravične nesreće.

Za kamere našeg portala, bivši zadrugar je opisao trenutke pred saobraćajnu nesreću, naveo je da je sve vreme bio svestan, da je mislio da će umreti na ulici, ali i da ga je ova situacija navela da promeni pogled na svet:

- Ne bih sad da pričam celu situaciju, generalno je blo ovako. Krenuli smo na vožnju motorima i ja sa tri ortaka smo krenuli da pretičemo kolonu. Tu je auto izleteo, radio polukružno, direktno sam udario u njega - počeo je Jovica za Srbija Danas, pa nastavio:

- Tada sam se onesvestio. Posle par minuta sam se probudio, ležao sam na zemlji, sreća da je Požarevačka bolnica bila blizu, mislio sam da ću umreti tu na betonu. - pričao je Putniković detalje stravične nesreće, gde je povredio kičmu, vrat, obe ruke, noge, te su usledile zaredom mnoge operacije, koje su mu promenile život.

- Glava mi je bila na betonu, imao sam kacigu, samo sam video ruku, na kojoj je bila rukavica, i video sam kost koja je iskočila.Nisam mogao ništa da pomerim. Nisam bio svestan gde mi je ruka, gde mi je noga. Teško sam disao, jer su mi dva rebra polomljena, rekao sam "Umirem, gotovo, to je to!" Mislio sam da neću izdržati, bio sam siguran da neće Hitna pomoć stići na vreme, mislio sam da me lažu kada su govorili da pomoć stiže. - pričao je Jovica.

- Koleno mi je bilo smrskano, butna kost na dva mesta, potkolenica, nadlaktica, ključna kost, lopatica, druga ruka, jedino mi je druga noga bila dobro, ali sam imao hematom na kičmi, pa nisam osećao ni drugu nogu. Nisam osećao bol, verovatno zbog adrenalina. - rekao nam je za Srbija Danas bivši zadrugar.

Nakon toga su usledile operacije i oporavak koji traje i dan danas, a kako izgledaju jezivi ožiljci nakon operacija, pogledajte u videu ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MISLIO SAM DA UMIREM" Jovica Putniković otkrio užasne detalje nesreće od koje se i dalje oporavlja: "Sve vreme sam bio svestan, čuo sam drugare koji mi govore..."

Izvor: Blic, 25.Jan.2021

Jovica Putniković, bivši zadrugar, nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću, nakon koje je usledio niz operacija i sada se oporavlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.