UMESTO DA SE IZVINI - JOŠ GORE! Luna Đogani se IPAK smejala bolesnoj devojci, ovako je objasnila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMESTO DA SE IZVINI - JOŠ GORE! Luna Đogani se IPAK smejala bolesnoj devojci, ovako je objasnila! (VIDEO)

Ljudski je grešiti, ali...

Nedavno su gorele društvene mreže zbog toga što je Luna Đogani navodno ismevala osobu sa posebnim potrebama. Luna je sinoć u emisiji „Narod pita“ negirala da se smejala bilo kome ko ima zdravstveni problem. Ona je tvrdila da se smejala jednoj devojci koja se svaki put uspava u publici.

Međutim, njeno pravdanje je izazvalo reakcije i druge strane. Tačnije, žena, koja dobro poznaje devojku koja je tada bila u publici, zamerila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luni zbog toga što se nije izvinila osobi koju je ismevala.

- Naravno da se smejala devojci koja ima Daunov sindrom. Imitirala je nju kako tapše i sve ostalo. Javila mi se sestra te devojke kojoj se Luna smejala. To nije bila pospana devojka, kako je Luna tvrdila u emisiji. Ljudi znaju da radim sa decom i da imam i svoje udruženje i morala sam ovako nešto da osudim. Osim toga i sama u porodici imam osobe sa Daunovim sindromom - rekla je Sara Prelević za portal Nema zabranjenih, koja je javno, na „Instagramu“, osudila Lunino ponašanje.

Објава коју дели PredrasuNde i RaskidZaRaskid(@razbijanje_predrasunda_) дана 7. Јун 2019. у 5:11 PDT

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.