ULOŽIO MILIONE U NOVI BIZNIS! Pojavili se SNIMCI gradilišta LUKS naselja Saše Popovića - ON mu je PARTNER

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022, 01:25

ULOŽIO MILIONE U NOVI BIZNIS! Pojavili se SNIMCI gradilišta LUKS naselja Saše Popovića - ON mu je PARTNER

Vrtoglava cena kvadrata!

Saša Popović odlučio je da proda deonice u "Grandu" i da od tog novca pokrene novi biznis za koji mu je bilo potrebno nekoliko miliona evra.

Mediji prenose da je Popović počeo sa izgradnjom luksuznih stanova. Navodno su mnogi menadžeri, estradne ličnosti, pa i sportisti su već kupili nekretninu u njegovom kompleksu.

Naime, Popović je, navodno, uložio veliki kapital u izgradnju nekretnina koje će mu doneti veliku zaradu. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, kako mediji pišu, počeo gradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi u koji je uložio više miliona evra.

Ekipa emsije" Paparaco lov" snimila je gradilište Popovićevog naselja na Bežanijskoj kosi.

- Popović je posao podelio sa prvim čovekom Partizana Ostojom Mijailovićem, sa udelima od po 40%. Cena kvadrata u ovom luks naselju biće od 2.200 pa naviše po kvadratu - navode u emisiji "Paparaco lov".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.