ULOVLJENA BEZ GAĆA! Miljana Kulić OPET imala S*KS pred kamerama - a zaklela se da neće! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULOVLJENA BEZ GAĆA! Miljana Kulić OPET imala S*KS pred kamerama - a zaklela se da neće! (FOTO)

Strast je pobedila.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nedavno su proslavili mesec dana svoje veze, a ljubav između njih svakog dana je sve jača. Iako je Kulićeva tvrdila da više nikada neće imati seks pred kamerama, ona i Zola su se prošle noći prvi put prepustili strastima.

OSTATAK ŽIRIJA ĆUTI, A KIJA PITA DA LI JE DOBRA PESMA Devojčica pevala njen Potpis u Zvezdicama (VIDEO)

Miljana je juče javno priznala da je imala s*ks sa Zolom, a celog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana se brinula kako će na to reagovati njena majka Marija Kulić i da li će je osuditi.

Kulićeva nije dugo brinula, pa su ovog jutra ona i Zola ponovo imali vrelu akciju, i to dva puta. Čim su su se u spavaćoj sobi ugasila svetla, njih dvoje su počeli da se ljube, a Zolina ruka je sve vreme lutala po njenom telu. Po njihovim pokretima ispod jorgana, moglo se naslutiti šta su sve radili, a Miljana je nakon toga izašla nakratko. Kada se vratila u sobi oni su akciju ponovili, a kadu završili, jasno se videlo kako Miljana oblači donji veš i pidžamu.

Proslavila Svetog Nikolu: Ovim snimkom Kija pokazala koliko joj je VERA VAŽNA (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.