Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 03:14

"ULIČNA DŽUKELO!" Kolaps za crnim stolom - Car pobesneo zbog Sanjinih reči, pa je prozvao za PROSTITUCIJU

Hteo da iznese i imena!

U toku emisije "Izbor potrčka", "paklena trojka" ratovala je od samog početka emisije.

Oni su u žestokoj raspravi izneli sav prljav veš iz braka Dragojevića kao i Dejanovog pokušavanja da uništi Dalilinu i Carevu vezu. Voditelj Milan Milošević je reč dao

- Bude mi krivo za stvari koje joj se stavljaju na teret, ja neću to da dozvolim. Više neću da komentarišem njega i njegovu vezu - rekao je Car.

- Ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opet bockanje - rekao je Dejan.

- Ja mislim da je Dejan stavio tačku na ovaj odnos, ne znam kakva je ovo priča. Dalila je želela i molila ga pre mesec dana - počela je da priča Sanja Grujić.

- Hajde ti što se je*eš za pare, mogu da kažem sa kim si se je*ala za pare - pretio je Car.

- Evo to je to, što on hoće da opere svoju devojku - ubacio se Dejan.

- Ovo možeš samo u Crikvenici da prodaješ krofne, pričaj šta hoćeš, psi laju vetar nosi. Mogu da ti otpevam pesmicu: Dečko hajde o'ladi! Ti si Peleta udario zbog Dalile, Dejan je upravu za sve, ti si ulična džukela ni povodac ti ne može pomoći. On se pomirio sa Dalilom kada je čuo da se Maja pomirila sa Čorbom - vređala ga je Sanja.

- Meni je ova situacija de ža vu, za porodicu, mene, sve, ja sam to rekao. Ja kažem sada kada Dejan i nije upravu upravu je. Sanja, stvarno mi je sramota da se raspravljam sa tobom - udario je Car na Grujićevu.

- Ma, gde ti možeš da imaš mene, dečko - spustila ga je Sanja.

- U mojoj glavi je ovako, sve je ku*čina večeras. Usr*li su se. Večeras smo dobili da je tužno živeo, dobili smo ovoga koji priča sa mamom preko interfona, dobili smo odricanje prijatelja. Dobili smo sada kada neko komentariše Dalilu i Dejana, najsrašnije uvrede. Ja sam to tako video, svojim očima. Ti si Mikiju zamerio rečenicu koju ti je Dalila rekla, posle puši ku*ac Dalili trebao si da razmisliš - drao se Đedović.

- Kada je Dalila kriva ja ću joj je*ati majku - drao se Car.

- Ne, Filipe ti više nemaš argumente - vikao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.