ULETELO OBEZBEĐENJE usred sukoba Kije i Slobe - ODGURALO LUNU! Pomenule se CIFRE, odmah SVE PREKINUTO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULETELO OBEZBEĐENJE usred sukoba Kije i Slobe - ODGURALO LUNU! Pomenule se CIFRE, odmah SVE PREKINUTO (VIDEO)

Šokovi.

Ovo je zaista bilo zamorno. Kija Kockar i Sloba Radanović navikli su nas na svetski odrađene svađe u rijalitiju "Zadruga", međutim ovog puta je trud izostao, naročito sa Kristinine strane. Ona kao inače profesionalni svađalac i izazivač gungule u programu, sada je išla nešto jeftinijim metodama, pa je bez neke suštine napadala Radanovića kako je "pičk*ca" i kako ne sme Luni Đogaj da prizna šta je rekao.

ŠOK PRIZOR NA PUTU! Viri iz prikolice kamiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - OVO!? Svi vozači gledaju u ČUDU! (FOTO)

Kada bi je Sloba izazvao da oda to što joj je on navodno rekao, ona nije htela to da uradi, već je samo nastavljala kako je on jadan, bedan i slični pridevi, ponekad polušavši (bezuspešno) da ga omalovaži nazivajući ga "Bobom".

Ime fabrike je SRPSKI PONOS! Soroš je kupio deonice - 35 MILIONA ULOŽIO!

To je umorilo i samog Radanovića (a kako i ne bi), pa je što je ranije mogao napustio raspravu, ali ga je supruga pratila i tek za trenutak bocnula sa pominjanjem određenih cifara, međutim ni tu pravog raspleta nije bilo pošto dvojac nije hteo dalje o ovoj temi da priča.

AU! KOLIKO SU PLATILI ZA OVE TABLICE?! Čim se pojave na ulici, svima je jasno... Svaka čast! (FOTO)

Zbog Kijinog manjka maštovitosti danas mora se priznati da su najinteresantniji delovi klipa ipak oni u kojima Žuti obučen kao obezbeđenje upada i gura Lunu (da, Luna je bila pored ovo dvoje dok su se svađali, i to je recimo zanimljiv detalj) ili recimo sama završnica kada Miki kaže kako mu je malo i krivo što se smuvao s Nadeždom, jer bi u ovoj situaciji možda dobio seks od Kije budući da je ona u rastrojstvu.

ŠTAAA?! Uče vožnju na OVOME!? Fotka sa Novog Beograda ŠOKIRALA SRBIJU! Svi se okreću - LUDNICA! (FOTO)

S obzirom u kakvoj se verbalnoj formi nalazi Kija trenutno, moguće je ova Mikijeva pretpostavka i utemeljena.

"Odvratno mi je to..." Anabela Atijas otkrila istinu o PRODUŽENJU TRAJANJA ZADRUGE! Saznala je (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.