ULAŽU ČITAVO BOGATSTVO Mia Borisavljević ne štedi, evo koja investicija je u pitanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ULAŽU ČITAVO BOGATSTVO" Mia Borisavljević ne štedi, evo koja investicija je u pitanju

Želi savršenstvo.

Pevačica Mia Borisavljević radi punom parom. Ona je nedavno objavila novi album "Jedna ja" koji je sjajno prošao kod publike, pa ne čudi što se na njenim nastupima uvek traži karta više.

Mia je sada sa svojim suprugom Bojanom Grujićem odlučila da napravi jednu investiciju. Njih dvoje opremaju muzički studio, u koji će uložiti preko 20.000 evra kako bi ga dovela do perfekcije.

#mamita #eminamama🎀

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Jan 11, 2020 at 11:12am PST

- Mia i Bojan žele da bude sve savršeno. Studio se nalazi u zgradi gde žive i opremljen je najsavremenijom opremom. Trenutno prave "gluvu sobu", ali se bave i uređenjem enterijera. Mnogo ulažu novca, ali sve to rade postepeno. Korak po korak - kaže izvor blizak ovom pevačkom paru.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.