Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZI U ZADRUGU 3 DA UNIŠTI ANU KORAĆ: Njeno ime su često spominjali u rijalitiju, a sada je spremna na SVE!

Uveliko se priča o učesnicima “Zadruge 3”, iako još uvek nije zvanično okončana trenutno aktuelna sezona rijalitija, a novo ime koje se spominje izazvalo je veliku pažnju medija. Naime, reč je o Milikici, prvoj komšinici Ane Korać iz Ivanjice, čije ime se često čulo na imanju u Šimanovcima. Ona je neko ko zna sve Anine The post ULAZI U ZADRUGU 3 DA UNIŠTI ANU KORAĆ: Njeno ime su često spominjali u rijalitiju, a sada je spremna na SVE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OBEZBEĐENJE HITNO UPALO U ZADRUGU: Ukućani prekršili strogo pravilo, SVI U STRAHU! Ana i David su na tapetu!

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2019

Obezbeđenje u rijalitiju pretreslo je celu kuću u potraži za nedozvoljenim predmetima koji se nalaze unutra. Naime, postajala je sumnja da neko od zadrugara krije mobilni telefon, što je strogo zabranjeno. Produkcija je posumnjala da David Dragojević i Ana Korać imaju kod sebe mobilni telefon i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.