ULAZI U ZADRUGU 3 DA POMRSI KONCE? Sara Reljić progovorila o traču da je bila sa Tomovićem: Dopisivali smo se - i to je to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZI U "ZADRUGU 3" DA POMRSI KONCE? Sara Reljić progovorila o traču da je bila sa Tomovićem: "Dopisivali smo se - i to je to!"

Sve otkrila?

U javnosti je nedavno odjeknula vest da su aktuelni učesnik rijalitija "Zadruge 3" Vladimir Tomović i bivša učesnica i popularna pevačica Sara Reljić u tajnoj ljubavnoj vezi.

Kako se spekulisalo u medijima, njih dvoje su navodno zajedno već pet meseci, a kako bi se održali i nakon njegovog izlaska iz rijalitija, postigli su dogovor šta on sme tamo da radi, a šta ne.

U prilog ovim pričama išla je i navodna izjava Vladimira Tomovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga napolju čeka neko jako važan, čija je bilska osoba ušla sa njim u rijaliti, a sada je Sara rešila da sve demantuje i prekine glasine.

- Napolju me čeka jedna devojka do koje mi je jako stalo. Postojala je mogućnost da i ona uđe u rijaliti, ali je zbog posla to odbila. Ušao je neko njoj blizak. Voleo bih da me čeka napolju. Mi smo se dogovorili da me čeka ako ja nešto ne us*rem, osim onoga za šta smo se dogovorili da smem - rekao je tada Vladimir tokom odgovora na pitanje novinara, koji su odmah povezali da je u pitanju Sara, pošto je njen rođeni brat Filip Reljić jedan od aktuelnih učesnika popularnog rijalitija.

Sara je bila gost portala "Srbija Danas" na Sajmu medija, pa je ekskluzivo otkrila sve o odnosu sa Tomovićem.

 - To nije istina, ja njega ni ne poznajem. Razmenili smo samo nekoliko poruka preko Instagrama i to je sve - bila je jasna Reljićeva.

U i ntervjuu za naš portal ona se osvrnula i  na svoje učešće u "Zadruzi 1", pa je otkrila i da li planira da ponovo uđe u rijaliti i pomrsi konce aktuelnim učesnicima:

- Zadovoljna sam svojim učešćem u "Zadruzi 1", ali moram reći da mi je napolju mnogo lepše. Ne planiram da se vraćam tamo nikad više u životu. Nisam se tamo snašla za tih 10 meseci koje sam provela, a i baš mi je lepo napolju - otkrila je Sara.

Ispod pogledajte našu galeriju sa "Sajma medija".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.