ULAZI SE SA OBEZBEĐENJEM, PROLAZI SE KROZ DVE KAPIJE! Otkriveno koja je PROCEDURA za dolazak u Zadrugu i da li produkcija DAJE INSTRUKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 19:05

"ULAZI SE SA OBEZBEĐENJEM, PROLAZI SE KROZ DVE KAPIJE!" Otkriveno koja je PROCEDURA za dolazak u "Zadrugu" i da li produkcija DAJE INSTRUKCIJE

Otvorila dušu ekskluzivno za portal Srbija Danas!

Porodica Marka Osmakčića šokirala je naciju kada je odlučila da lažira smrt njegovog oca, Franja Osmakčića. Oni su se odlučili na taj korak kako bi izveli Marka iz rijalitija.

Ekipa portala Srbija Danas razgovarala je o ovoj temi sa psihološkinjom, Draganom Ivanović. Ona je imala prilike da uđe na sat vremena u "Zadrugu" dan pred Osmakčićev beg i da razgovara sa njim o trudnoći Viktorije Mitrović (kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalje tog susreta nam je otkrila možete saznati klikom OVDE).

Psihološkinja nam je otkrila kako izgleda procedura kada se ulazi na imanje u Šimanovcima.

- Ja sam ostavila sve svoje lične stvari, ništa nisam unosila tamo. Ulazite zajedno sa obezbeđenjem. Moj utisak je bio da je teško uopšte ući i izaći sa imanja. Postoje dve vrste kapija kroz koje ulazite, a sam taj prostor je veliki. Procedura je da ništa sa sobom ne možete da unesete - rekla nam je psihološkinja.

Potom smo upitali Draganu da li je neko od članova produkcije dao instrukcije šta sme, a šta ne sme da kaže ili da uradi na imanju.

- Oni su bili vrlo korektni, nije bilo nikakvog uslovljavanja. Pustili su me da vodim razgovor u smeru kako treba i ja sam njih obavestila da ću saslušati i jednu i drugu stranu, da ću im na početku razgovora postaviti uslov da saslušaju jedno drugo, da ne koriste rečnik kakav koriste u rijalitiju i da onda dođemo do nekog dogovora oko njihove dalje komunikacije i odnosa, tako da me niko nije uslovio da ja nešto treba da kažem, šta ću da kažem, apsolutno ne - rekla nam je Dragana.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.